Într-o epocă de minciună universală, să spui adevărul este un act revoluţionar.

Jihad în Europa! Pericol extrem !


   Musulmanii invadează Europa!

   Peste 120 de morţi, câteva sute de răniţi, acesta este bilanţul atacului islamiştilor în capitala Franţei. 
   Si acesta este doar începutul!


„În Dunăre şi Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare,
și nu e pocăință
Ronul va tremura mai tare decât Valea Loarei
Și în apropiere de Alpi, Cocoșului va fi ruina”.

(Nostradamus)


   Mulţi se întreabă de ce? De unde a pornit această năpastă asupra Europei ?
   Acesta este rezultatul destabilizarii Orientului Mijlociu si a nordului Africii. Vinovatii sunt cunoscuti. Irak, Afganistan, Siria, atacate militar de catre SUA. Libia atacata militar de catre Franta. Asa zisele primaveri arabe.  Toate acestea au dus la destabilizarea unor tari ca Egiptul. Haos şi terorism!
   Adevarat, toate aceste tari erau conduse de dictatori. Dar acestia asigurau pacea si linistea. Dezastrul a inceput dupa disparitia acestora, datorita SUA si tarilor occidentale.
   Toate popoarele musulmane au o cultura, un mod de viata, o religie cu totul deosebita de tarile crestine. In tarile musulmane, religia islamica este inoculata populatiei inca de la varste fragede. Nu conteaza educatia sau mediul in care traiesc. Orice credincios islamist este obligat sa respecte coranul, invataturile lui Mahomed, sa se supuna Sariei si textelor din Sura. Toti sunt tributari ordinelor venite de la imami si conducatori islamisti. 
   Cand aceştia decreteaza moarte necrediciosilor, începe "războiul sfânt JIHADUL" şi toţi se supun, actionează fără şovăire.  

   La toate astea, s-a adaugat prostia si timpenia unor conducatori europeni, ca Angela Merkel, care in gura mare i-a invitat pe islamisti sa invadeze Europa. Ca Germania va primi 800.000 de invadatori musulmani! In loc sa o traga de mineca, indivizi precum Junker si Hollande i-au tinut partea! Ba chiar s-au apucat sa ameninte tarile care se opuneau primirii de musulmani.
   In Germania, Mas-Media a fost oprita sa relateze despre ispravile invadatorilor. Furturi, violuri, talharii. 
   
   Astfel ca in numai in Germania de la inceputul anului 2015 pina la 1 Noiembrie, au intrat 785.000 de musulmani! La aceasta cifra se adauga inca cateva sute de mii care haladuiesc prin Grecia, Italia, Macedonia, Serbia, Croatia.
   Numai cine n-a vrut, n-a vazut ca 80% dintre acesti asa zisi refugiati, in fapt invadatori, sunt barbati (dar si femei) in puterea varstei, intre 16 si 40 de ani! Adica cei capabili sa poarte o arma in mina! Numai cine n-a vrut, n-a vazut ca sunt condusi in stil militar de catre indivizi bine instruiti. Numai cine n-a vrut n-a vazut ca toti erau echipati cu aparatura de ultima ora: telefoane mobile sofisticate, GPS-uri scumpe si dispuneau de mari sume de bani.
   Doar sub 20% sunt femei cu copii şi oameni în vârstă, care de fapt sunt folosiţi ca acoperie.

   Semnale despre această invazie au fost încă din anii trecuţi. Numai că interese opuse populaţiei europene au făcut ca acestea să fie trecute sub tăcere.
   Atitudinea Turciei în această lucrare, este vădită. 

In continuare vă prezint căteva dovezi care ar fi trebuit să atragă luarea aminte.   

Cităm:

   „Noi credem că aici suntem la noi acasă. Poate voi sunteţi străinii. Suntem la noi acasă şi vom instaura regulile (Şharia) care ne convin, fie că vă place sau nu. Toate încercările de a ne împiedica vor atrage după ele o ripostă sângeroasă.
(Declaraţia avocatului musulman Daguir Khasavov în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune  REN Tv din Moscova).

   În urmă cu câteva zile, în fata unei şcoli din Belgia, câţi-va tineri musulmani - proaspăt sosiţi, au costat doi elevi belgieni şi i-au avertizat: Dacă nu vă convertiţi la islam, veţi muri. (presa Belgiana)

   Sami Aldeeb Abu-Sahlieh - directorul Centrului de Drept Arab si Musulman avertizează pe conducătorii Europei:  
- Europa trebuie să ştie că refugiaţii musulmani primiţi cu miile, pun învăţăturile Coranului şi ale lui Mahomed, deasupra drepturilor omului şi a oricărei alte legi !
... acestea (autorităţile) trebuie să controleze strict moscheile care au devenit din păcate, cuiburi de terorişti în toate ţările occidentale. Fiecare imam care predică normele islamice contra drepturilor omului şi legilor ţării, trebuie expulzat şi moscheeia sa închisă.

Fostul presedinte al Poloniei Lech Walesa declara:
„Este de înțeles de ce Polonia și Europa se tem de acest aflux. Ei vin din locuri unde oamenii sunt decapitați. Ne temem că același lucru ni se va întâmpla și nouă”.
Fostul lider al Solidarită
ții continuat pe același ton:
„Noi în Polonia avem apartamente mici, salarii mici
și pensii mici. Văzându-i pe imigranți la televizor am constatat că arată mai bine decât noi. Sunt bine hrăniți, bine îmbrăcați și poate chiar și mai bogați decât suntem noi 

Este o mare problemă. Dacă Europa își deschide porțile, curând vor veni aici milioane și, trăind printre noi, vor începe să-și practice obiceiurile, inclusiv decapitările.




De pe internet:

- Este greu de crezut că cineva poate să vândă o proprietate în Homs, un oraș care este o ruină. Este greu de crezut că zeci de mii de sirieni dispun de mii sau zeci de mii de euro pentru a plăti călăuzelor. Și într-un oraș care nu mai are nici eletricitate, nici apă curentă, este de așteptat ca nici Internetul să nu funcționeze, deci cum are loc recrutarea pe Facebook?
Avem de-a face cu o imigrație susținută de structuri bine puse la punct, care pot coordona un aflux de imigranți de câteva sute de mii de persoane.

Pe saitul chroniclesmagazine.org sunt publicate observatiile unui angajat cu vechi state de serviciu in cadrul Ministerului Olandez al imigratiei: "Experienta ma ajta sa observ ceva nou la valul format in proportie covarsitoare din musulmani. 
Observăm o hotărâre de fier pentru a merge mai departe, în pofida legii – acesta nu este comportamentul tipic al unor refugiați. Refugiații sunt de regulă traumatizați, formează grupuri eterogene, au modalități specifice de comunicare verbală și nonverbala. Actualul val este mai degrabă uniform: cel mai mare grup este cel al bărbaților tineri. Plutește un aer de omogenitate, care contrastează cu originea etnică diferită. Comportamentul tinerilor cu care am luat contact, cuvintele pe care le folosesc, limbajul corpului dau impresa de stăpânire de sine și superioritate. Aproape că îți ordonă. Asta nu are nimic de-a face cu comportamentul refugiaților din calea războiului sau al celor economici”.

- Institutul Gatestone mai atrage atentia si asupra faptului ca multe femei din Germania sunt violate de catre solicitanti de azil din Africa, Asia si Orientul Mijlociu, scrie aktual.ro. Multe dintre agresiuni sunt minimizate de catre autoritatile germane si de catre presa nationala,...
- Aproximativ 80% dintre refugiati sunt barbati, anunta Bayerischer Rundfunk, care scrie ca refugiatii care obliga femei sa se prostitueze le vand pentru 10 euro ...
ziarul Westfalen-Blatt, Politia refuza sa faca publice date cu privire la infractiunile care se petrec in randul refugiatilor, intrucat nu vrea sa legitimeze criticile cu privire la fenomenul migratiei in masa.
- Gatestone Institute mai atrage atentia asupra faptului ca violarea femeilor germane de catre solicitantii de azil a devenit o obisnuinta. Pe data de 11 septembrie, o fata de 16 de ani a fost violata...
- Pe 13 august, politia a arestat doi solicitanti de azil irakieni, in varsta de 19 si 23 de ani, pentru violarea unei nemtoaice de 18 ani, in spatele unei scoli din Hamm, un oras din Renania de Nord.
La 26 iulie, un adolescent in varsta de 14 ani a fost agresat sexual in toaleta unui tren din Heilbronn, un oras in sud-vestul Germaniei.
pe 26 iulie, un tunisian in varsta de 21 de ani, solicitant de azil, a violat o femeie de 20 de ani, in cartierul Dornwaldsiedlung de Karlsruhe. Politia a pastrat secretul incidentului pana pe 14 august, cand un ziar local a publicat informatia.  (onlinereport.ro)



"Deja serviciile secrete austriece nu mai pot să tacă şi acuză public SUA şi fundaţiile finanţate de Soroş că organizează şi plătesc acest exod musulman în Europa ca să lovească în UE. Ziarul austriac InfoDirekt, apropiat armatei, a publicat recent un articol, pe baza unui raport al serviciilor de informații ale armatei (Österreichischen Abwehramts), conform căruia organizații neguvernamentale din SUA ar finanța traficul de imigranți către Europa. În special pe cel în care sunt aduși imigranți de pe coastele libiene spre Italia meridională." (stiripesurse.ro)

"Însă italienii, ca toţi europenii, de altfel, au în casă detaşamentele SS şi Cămăşile Negre ale lui Bin Laden. Protejate, de obicei, de cinismul, de oportunismul sau de cretinismul celor care îi prezintă pe membrii lor drept sfinţi. (…) moscheile care în Italia înfloresc la umbra unui laicism uitat sunt pline până la îngreţoşare de terorişti sau aspiranţi terorişti. (…) În apărarea credinţei, Coranul admite minciuna, calomnia, ipocrizia. Orice teolog al Islamului poate să ţi-o confirme.”
(Oriana Fallaci)

Islamizarea Europei este in plina desfasurare, dar majoritatea europenilor nici macar nu sunt constienti de acest fenomen. Ei nu sunt informati nici despre ceea ce inseamna islamul, nici despre bazele politicii islamice in Europa. Musulmanii nu au venit in Europa pentru a se integra in societatile europene, scopul lor il reprezinta transformarea Europei intr-un stat islamic condus dupa principiile legii islamice, Sharia!   (brusselsjournal.com)

Chiar şi în China, musulmanii nu s-au sfiit să impună legea Sharia, dar guvernul chinez nu a permis la timp generalizarea acestei tendinţe. Spre exemplu, într-un incident recent petrecut în provincial vecină Qinghai, o mulţime furioasă de musulmani a spart geamurile unui magazin din oraşul Xining, considerat halal, după ce s-a descoperit că acolo se vindeau cârnaţi din carne de porc.   (cunoastelumea.ro)

Pe facebook a fost postata scrisoarea unei romance stabilita in Germania, in care descrie problemele aparute dupa ce emigrantii s-au instalat in mai multe zone.
"""Germania este in pragul unei revolte declansate de fortele extremiste si nu degeaba. Locuiesc intr-un oras mic, de 22 000 de locuitori, oras care a fost de acord sa primeasca 2.000 de refugiati.
De cand au sosit, au fost numai batai, violuri de fete de 13, 14 si 15 ani si furturi cat cuprinde. Iti intra in garaj in mijlocul zilei si iti cauta prin lucruri, alearga dupa fete minore pe strazi, urland obscenitati, incearca sa pipaie femeile in locuri publice in toate modurile posibile. Iar daca barbatii lor intervin, sunt calcati in picioare pe alei sau in parcari.  95% dintre ei sunt barbati cu toale Tom Tailor Denim. Merg doar in grupuri de 7-10 oameni si ai face bine sa nu te uiti in directia lor cand treci pe langa ei, pentru ca e posibil sa ti-o iei. Am incercat sa ii dau uneia din femeile refugiate cateva din hainele mele, absolut noi si nepurtate si pur si simplu am fost blestemata si luata la fuga, pentru acest gest."""
(fragment din discursul [25 Septembrie 2008] lui Geert Wilders presedintele Partidului Libertatii si membru al parlamentului din Olanda) (europenews.dk)
“””Pretutindeni în Europa se ridică o nouă realitate: întregi cartiere musulmane, unde rezidă sau, măcar, poate fi văzută foarte puţină populaţie indigenă. Şi dacă este, ajunge s-o regrete. Şi acest lucru este valabil chiar şi pentru poliţie. Este o lume a eşarfelor de cap, o lume în care femeile se preumblă într-o ţinută în care nu li se vede faţa şi cu o droaie de copii după ele, iar soţii lor, sau dacă preferaţi proprietarii lor de sclavi, păşesc cu trei paşi înaintea lor. Ai moschei la multe colţuri de stradă. Prăvăliile au semne pe care nici dumneavoastră şi nici eu nu le putem citi. Cu greu veţi găsi vreo activitate economică. Există ghetouri musulmane, controlate de fanatici religioşi. Există cartiere musulmane şi ele cresc ca ciupercile în toate oraşele de-a curmezişul Europei. Acestea sunt construcţiile de blocuri pentru controlul populaţiei crescânde a Europei, stradă cu stradă, cartier cu cartier, oraş cu oraş.

Există acum mii de moschei în toată Europa. Cu congregaţii mai largi decât în bisericile creştine. Şi în fiecare oraş european există planuri de a construi supermoschee care să facă să pară şi mai pitice fiecare biserică în acea regiune. Semnalul este evident: Noi dominăm!
Multe oraşe europene sunt deja pe un sfert muslemizate: luaţi doar Amsterdamul, Marsilia sau Malmo în Suedia. În multe oraşe, majoritatea populaţiei sub 18 ani este musulmană. Parisul este acum înconjurat de un cerc de cartiere musulmane. Mohamed, este acum cel mai popular nume în rândul băieţilor, în multe oraşe.

În unele şcoli elementare din Amsterdam nu se mai poate vorbi despre ferme, deoarece asta ar însemna să se menţioneze şi porcul, ceea ce ar fi o insultă pentru musulmani. Multe şcoli din Belgia şi Danemarca servesc elevilor numai „halal food” (adică mâncare acceptată de religia musulmană, fără carne de porc sau carne de animal nesacrificat conform ritualurilor musulmane). În Amsterdam, cândva un oraş tolerant, gay-ii (adică homosexualii) sunt crunt bătuţi aproape exclusiv de către musulmani. Femeile nemusulmane aud regulat strigânduli-se „curvă, curvă”. Antenele farfurii de televiziune nu sunt îndreptate spre canalele locale, ci numai spre staţiile din ţările de provenienţă musulmană. În Franţa, profesorii de şcoală sunt îndrumaţi să evite autorii care sunt consideraţi „ofensivi” musulmanilor, inclusiv Voltaire şi Diderot; acelaşi lucru este valabil şi pentru Darwin. Istoria Holocaustului nu mai poate fi predată în şcoală din cauaza sensibilităţii musulmane.

Să nu încerce nimeni să vă păcălească cu faptul că islamul ar fi o religie. Desigur, are un Dumnezeu, o lume de apoi şi cele 72 de fecioare. Dar, în esenţă, Islamul este o ideologie politică. Este un sistem care stabileşte reguli precise pentru societate şi pentru viaţa fiecărei persoane. Islamul vrea să dicteze fiecare aspect al vieţii. Islamul înseamnă „resemnare” sau supunere. Islamul nu este compatibil cu libertatea sau cu democraţia, pentrucă se străduieşte să obţină „sharia”, in dorinta de a deveni o religie totalitara.””””


Acest Stat Islamic îşi poate activa celulele teroriste din toate cartierele, mai mari sau mai mici, ale principalelor capitale ale Uniunii Europene. Sunt cartiere catalogate, de specialiştii Antitero, drept extrem de periculoase, în număr de peste 1000, pe cuprinsul întregii Europe Occidentale. Dintre acestea, sunt unele care reprezintă adevărate bastioane ale islamismului radical, violent, penetrat de reţelele teroriste şi în care autorităţile statelor respective nici măcar nu mai au acces. Cum ar fi, de pildă, o bună parte din zona musulmană din Bruxelles. Un oraş în pericol ca, într-o bună zi, să cadă, fie şi temporar, în mâinile Statului Islamic. (ziuanews.ro)


Blestemul lui Gaddafi:
“We have 50 Million muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe – without swords, without guns, without conquest – will turn into it into a muslim continent, within a few decades”

Merită să consemnăm si declaraţia fostului preşedinte al  Franţei Charles DeGaulle în urmă cu peste 50 de ani:
Nu trebuie să ne ferim de cuvinte. Este foarte bine că există francezi galbeni, francezi negri, francezi mulatri. Ei sunt dovada că Franţa, conform vocaţiei sale universale, este deschisă tuturor raselor. Dar cu condiţia ca ei să rămână o mică minoritate. Dacă nu, Franţa nu va mai fi Franţa. Noi suntem înainte de toate un popor de rasă albă, de cultură greacă şi latină şi de religie creştină. Astea nu sunt poveşti! Ia-ţi văzut pe musulmani? Le-aţi privit turbanele şi djelabalele? Vedeţi bine că nu sunt francezi! Încercaţi să amestecaţi uleiul cu oţetul, agitaţi sticla şi după un moment veţi vedea că sunt din nou separate. Arabii sunt arabi, francezii sunt francezi! Credeţi că organismul francez poate să absoarbă zece milioane de musulmani, care mâine vor fi douăzeci de milioane şi poimâine patruzeci? Daca îi integrăm, dacă toţi arabii şi berberii din Algeria vor fi consideraţi francezi, cum îi vom impiedica să vină în metropolă, atât timp cât nivelul de viaţa de aici este atât de ridicat? Satul meu natal nu se va mai numi Colombey – Două Biserici, ci Colombey – Două Moschei!”.

Referitor la planificata moschee de la Bucuresti:

Istoricul Dan Falcan  a declarat că nu vede necesitatea unei astfel de moschei, argumentând că aceasta nu răspunde unei necesități a musulmanilor aflați deja în România. „Nu văd logica aprobării unei astfel de construcții decât dacă în spate se ascunde ceva ce nouă, cetățenilor de rând, ne scapă. Pare un fel de cadou, ceva de genul «mă leg la cap fără să mă doară». Dacă poate fi periculos sau nu, este greu de spus. Dar având în vedere terorismul islamic este clar că orice aglomerare de cetățeni musulmani poate fi un potențial pericol.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un număr de aproximativ 1.100 de islamiști bănuiți că ar intenționa să recurgă la acțiuni violente se află în prezent în Germania, dintre care 430 sunt considerați extrem de periculoși și pregătiți să comită în orice moment un delict grav, a avertizat vineri șeful serviciului german de informații interne, citat de agenția EFE.
Potrivit lui Hans-Georg Maassen, directorul Biroului Federal pentru Protecția Constituției (contraspionajul german), numărul total al islamiștilor radicali din Germania a crescut rapid în ultimele luni, ajungând în prezent la circa 8.350, față de 7.900 câți erau în luna septembrie.  (flux24.ro)

In noaptea de 31 Dec. 2015/ 1 Ianuarie 2016, la Koln (dar si in alte localitati din Germania) au avut loc o mulţime de agresiuni asupra populaţiei civile care sărbătorea noul an.
Peste o mie (1000) de invadatori zişi migranţi, musulmani, au atacat oamenii pe stradă, au comis agresiuni fizice, agresiuni sexuale, tâlhării, furturi de genţi, poşete si din buzunare. Au bătut femei tinere, pe care le-au violat şi apoi jefuit. Mulţi cetăţeni care s-au opus au fost răniţi.  Au fost sparte magazine si case care au fost jefuite.
Numai la Koln 90 de femei au depus plângere la poliţie.
(Deutsche Welle)

În noaptea de Revelion, la Helsinki s-a înregistrat un număr neobișnuit de cazuri de hărțuire sexuală, a anunțat joi poliția finlandeză, care a primit atenționări care îi implică pe solicitanții de azil, relatează AFP.Același lucru s-a întâmplat și la Zurich, în Elveția.
(Flux24.ro)

Statul american Alabama a intentat o acţiune judiciară împotriva Administraţiei Barack Obama pentru a contesta planul de primire a unor refugiaţi sirieni, informează presa americană citată de Mediafax.
Şi guvernatorii statelor Michigan, Texas, Arkansas, Indiana, Louisiana, Mississippi au semnalat că nu intenţionează să participe la planul Administraţiei Barack Obama de distribuire a 10.000 de refugiaţi sirieni în următorii ani.
(Flux24.ro)

Si in Suedia la Stockholm si Kalmar s-au inregistrat zeci de plangeri  de agresiuni sexuale ale unor migranti islamisti. Si aici politia a ascuns agresiunile...
(Cotidianul.ro)

Un băiat de 15 ani originar din Lituania, Arminas Pileckas, a fost ucis în școală de coleg sirian în vârstă de 14 ani. Arminas a fost ucis pe la spate cu o lovitură de cuțit în inimă, spune familia sa.
Tatăl băiatului mort a declarat presei lituaniene că fiul său ar fi fost ucis deoarece ar fi apărat o fată de agresiunea sexuală a sirianului. Tatăl lituanian a declarat că situația cu refugiații în Suedia a fost  "scăpată de sub control ", menționând o tentativă de viol din partea unor migranți muusulmani a unei femei lituanienei. "Suedezii se tem să vorbească despre ceea ce se întâmplă. Noi, lituanienii, vorbim despre aceste lucruri în public. Dar aici, în Suedia, totul este tinut ascuns ", a mai spus tatăl.
(flux24.ro)
Potrivit unui raport publicat sâmbătă de presa germană, agresiunile sexuale dublate de tâlhării au fost mult mai răspândite decât se credea iniţial. Iar atacurile au fost organizate, mai spune Deutsche Welle. În raportul finalizat pe data de 13 ianuarie se arată că cele mai mult plângeri au fost depuse la poliţia din Hamburg şi Renania de Nord-Westfalia, 195, respectiv 1076 la Köln, Düsseldorf şi Bielefeld. Dintre acestea 692 se referă la vătămare corporală şi 384 la agresiuni sexuale.
Incidente similare au fost raportate şi în Saxonia Inferioară, Brandenburg, Saxonia, Renania-Palatinat şi Saarland.
(flux24.ro)

Citiţi şi:

Corectitudinea politică a adus jihadul în Europa


Câteva link-uri cu informaţii de interes:




Merită citit:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu