Într-o epocă de minciună universală, să spui adevărul este un act revoluţionar.

Scrisoarea celor 12 lichele


   Zilele trecute, România a fost din nou atacată de o şleahtă de lichele numite “ambasadori” ai unor ţări “prietene şi aliate”, Statele Unite ale Americii, Franța, Germania, Olanda, Suedia, Finlanda, Norvegia, Belgia, Danemarca, Luxemburg, Canada și Elveția.
   Nu putem să nu observăm că nici-un ambasador al unor state din est nu a semnat infama scrisoare. Nici chiar Ungaria, care numai prietenă nu ne este. Lipsesc de asemenea Spania, Italia şi Grecia.
   Din tot se s-a aflat până acum, se ştie că iniţiatorul acestei măgării este hans klemm ambasadorul SUA. Acest individ care în mod cert nu serveşte interesele statului american ci interese de grup printre care şi ale celui mai mare duşman al Europei, george soros.
   Prin semnarea scrisorii, ambasadorii celorlalte state au reuşit să arate că sunt aserviţi aceloraşi interese.

   O investigaţie făcută de o ziaristă a dovedit că ministrul de externe olandez habar n-avea de faptele ambasadoarei lui. În paranteză trebuie spus, că această ambasadoare a fost surprinsă nu demult în compania unui interlop celebru, la o reuniune intimă.
   Aceşti “ambasadori” mor de grija justiţiei din Romania, tot ei aducând acuzaţii că România “este cea mai coruptă ţară din lume”.
   O minciuna cât casa, o minciună ordinară, o miciună sfruntată lansată şi susţinută  de cei mai abjecţi ambasadori instalaţi la Bucureşti.
   Dacă România ar fi avut un preşedinte adevărat, cinstit şi patriot aceste lichele ar fi fost trimise imediat la casele lor, ca persona non grata. Din păcate pentru ţara noastră, nu avem un asemenea preşedinte.

Referitor la acest subiect, domnul Liviu Pleşoianu, parlamentar român cinstit şi patriot a adresat şi  el o scrisoare către ambasadele respective punându-le în faţă dovezile cu uriaşa corupţie din chiar ţările lor. Înafara binecunoscutelor cazuri Volkswagen sau Banca Centrală a Germaniei, sau Microsoft şi EADS acoperite de DNA, sunt prezentate zeci de cazuri din cele 12 ţări, dar şi din altele. Cazuri clare de corupţie, de dare şi luare de mită de zeci şi sute de milioane de dolari. Lista prezentată de dl. Pleşoianu este uriaşă!
   Aşi fi vrut să redau integral scrisoarea dumnealui, dar nu am reuşit să iau legătura, pentru accept. Deci vă dau linkul la postarea de pe facebook. Merită să o citiţi, vă asigur. Veţi afla lucruri ne-ştiute de publicul din România. Deoarece unele date sunt preluate direct în limba engleză, dacă nu o cunoaşte-ţi vă sfătuiesc să faceţi traducerea cu ajutorul “googletranslate”.

   Vă prezint doar începutul scrisorii d-lui Pleşoianu:

Scrisoare deschisă către ambasadele din România ale Statelor Unite ale Americii, Franței, Germaniei, Olandei, Suediei, Finlandei, Norvegiei, Belgiei, Danemarcei, Canadei, Luxemburgului și Elveției: 
STOPați exportul de corupție!
În calitate de deputat ales în Parlamentul României, îmi exprim deosebita îngrijorare cu privire la nivelul foarte ridicat al exportului de corupție dinspre țările dumneavoastră către alte state, inclusiv către România. Conform datelor oficiale (The U.S. Securities and Exchange Commission - Enforcement of the Foreign Corrupt Practices Act), companii de renume din țările pe care le reprezentați afectează zeci de state ale lumii în care, pentru a obține beneficii financiare, oferă mită în valoare de sute de milioane de dolari. În total, doar din ce s-a investigat până acum, rezultă un cuantum de 4.902.913.195 de dolari. La această sumă se ridică nivelul MITEI date în străinătate (aproape CINCI MILIARDE de dolari)! Iar amenzile pe care le-au primit companiile care au dat MITĂ în alte state (în special în Europa de Est, Asia, Africa și America de Sud) totalizează 10.722.513.931 de dolari (aproape 11 MILIARDE de dolari), fără a lua în calcul și amenzile de zeci de MILIARDE de dolari primite de diferite bănci de renume din țările dumneavoastră!

Din partea mea un scuipat în mutrele acestor lichele numiţi “ambasadori” care încalcă premeditat statutul diplomatic, care intervin brutal în treburile interne ale României, care văd paiul din ochiul altora, dar bârna din ochii lor, NU.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu