Într-o epocă de minciună universală, să spui adevărul este un act revoluţionar.

Scrisoarea unui primar către imigranţi


Părinții musulmani au cerut eliminarea cărnii de porc din toate cantinele școlare dintr-o suburbie din Montreal.
Primarul suburbiei Montreal de Dorval, a refuzat şi a trimis o scrisoare către toţi părinţii cu explicaţii:
„Musulmanii trebuie să înțeleagă că trebuie să se adapteze la Canada și Quebec, la  obiceiurile, tradițiile sale, la felul său de viață, daca  au ales să emigreze in aceasta ţară.

Ei trebuie să înțeleagă că trebuie să se integreze și să învețe să trăiască în Quebec. Trebuie să înțeleagă că ei trebuie să-şi schimbe stilul lor de viaţă, nu canadienii care i-au primit cu generozitate.
Ei trebuie să înțeleagă: canadienii nu sunt nici rasişti, nici xenofobi, care au acceptat mulți imigranți. Asta nu mai mult decât alte naţiuni, canadienii nu sunt dispuși să renunțe la identitatea lor, la cultura lor.
Şi dacă Canada este un teren de bun venit, nu numai primarul de Dorval salută străinii, dar şi  canadianii din  Quebec – ca un întreg.
În cele din urmă, ei trebuie să înțeleagă că în Canada (Quebec), cu rădăcinile sale iudeo-creștine, pomi de Crăciun, biserici și festivaluri religioase, religia trebuie să rămână în domeniul privat.
Municipalitatea Dorval are dreptul de a refuza orice concesii la Islam și Sharia. Pentru musulmanii care nu sunt de acord cu secularismul și nu se simt confortabil în Canada, există 57 de țări musulmane frumoase în lume, cele mai multe dintre ele sub-populate și gata să-i primească cu brațele deschise.
Dacă vă părăsiti țara pentru Canada și nu pentru alte țări musulmane, este pentru că ați considerat că viața este mai bună în Canada decât în altă parte. Intreabă-te doar o dată, „De ce este mai bine aici, în Canada  în cazul în care ai venit?” O cantină cu carne de porc este o parte a răspunsului.
Și dacă nu vă place stilul nostru de viață în Canada mergeti înapoi de unde aţi venit. Noi nu v-am cerut să veniţi  aici. A fost alegerea voastră”.
Dacă vă părăsiti țara pentru Canada și nu pentru alte țări musulmane, este pentru că ați considerat că viața este mai bună în Canada decât în altă parte. Intreaba-te doar o dată, „De ce este mai bine aici, în Canada  în cazul în care ai venit?” O cantină cu carne de porc este o parte a răspunsului.
Și dacă nu vă place stilul nostru de viață în Canada mergeti înapoi de unde aţi venit. Noi nu v-am cerut să veniţi  aici. A fost alegerea voastră”.
De aplicat şi în România !
Referitor la ultimele întâmplări de la Universitatea din Bucureşti. !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu