Într-o epocă de minciună universală, să spui adevărul este un act revoluţionar.

Invadatorii islamişti - primele atacuri în România !


   Dupa cum era de aşteptat nici românii nu scapă de atacurile bandelor de invadatori islamişti.
   In 2 Aprilie, a avut loc un atac asupra unor cetăţeni civili din Timişoara. O bandă formată din 5 arabi, aşa zis refugiaţi au atacat aproape de  centrul oraşului Timişoara mai multi cetăţeni, pe care i-au lovit şi au încercat să-i jefuiască.
  Iată relataraea unui timişorean:

“Vineri seara ma intorceam acasa de la servici, la ora 8.30. Pe acelasi drum merg de ani de zile. La Bastion, langa statia de autobuze spre Ghiroda, vizavi de Fantana cu puncte cardinale, erau 5 arabi agresivi. Unul mic de stat, unul inalt si slab cu ochelari si inca 3. S-au legat de mai multi oameni, care, cand ajungeau in dreptul lor, o luau la fuga ca sa scape din mainile lor. Neavand pe unde sa trec, fiind obosit, am luat-o si eu repede pe langa ei, pe iarba. Cel mic s-a repezit la trotineta mea si mi-a zis: give it to me, give it to me! Eu merg pe o trotineta pentru adulti. I-am spus: I’ll call the police, perhaps! Asta i-a infuriat si nu speriat cum speram si au venit toti spre mine, iar unul a zis: what did you say man? Asa ca am fugit cat am putut pe lespezile de piatra de langa Bastion, pe trotineta, spre zebra de vizavi de tribunal, de unde veneau doi oameni. Asa am scapat de arabi”, a afirmat Petre Stanescu, din Timisoara, unul dintre pietonii agresati de grupul de imigranti, care a depus o plangere si la Politie.
“La Inspectoratul de Politie Judetean Timis a fost inregistrata plangerea unei persoane, care a reclamat faptul ca, vineri seara, in timp ce se deplasa pe strada, a fost atacata de un grup de cetateni straini..."
(flux24.ro)

La Timişoara există un centru pentru aşa zişi refugiaţi. Rezultatul se vede.

   Cu câteva zile în urmă, câteva publicaţii au scris despre un aşa zis atac al unor bucureşteni la adresa a două femei musulmane care purtau burka  (îmbrăcăminte de culoare neagră, care acoperă tot corpul, lăsând doar o fantă îngustă în faţa ochilor.
   Cum nu s-a înregistrat nici o plângere la poliţie, se crede că a fost o manipulare făcuta de o aşa zisă Asociatie a tinerelor musulmane, pentru a justifica viitoare atacuri ale islamiştilor la adresa populaţiei din România.




   Noi românii trebuie să fim constienţi că aşa zişii refugiaţi sunt islamişti radicali care doresc îngenuchierea Europei şi transformarea în stat islamic.

  In urmă cu câteva săptămâni un grup de islamişti migratori, au atacat mai multe persoane într-un bar din Sankt Petersburg (fost Leningrad). Doar că ruşii nu sunt momâi ca cei din vest şi le-au tras o mamă de bătaie, în urma căreia câţi-va invadatori au fost internaţi în spital apoi au ajuns in puşcăriile ruseşti, condamnaţi pentru agresiune şi tâlharie. De atunci nici-un invadator nu a mai avut curajul să agrseze cetăţeni în Rusia.

   Pe teritoriul României trebuie să fie admişi doar migranţi femei cu copii mici şi bătrâni în vârstă peste 65 de ani. Ceilalţi cu vârste cuprinse între 14 şi 65 ani, trebuie întorşi de unde au venit.

   Sperăm că guvernanţii să ia măsuri ca să nu mai fie primiţi migranţi-invadatori care pot acţiona pe teritoriul României, impotriva noastră.

   Arabii se antrenează cu arme letale în poligoane din România !!!

Citeşte:  *** AICI ***



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu